pannenkoeken van amandelmeel

Simone Recepten 2 Reacties

Dit recept vormen pannenkoeken die bijna op cakejes lijken. Tot nu toe vind iedereen deze erg lekker. Vooral de mensen die niet gewend zijn aan minder suiker, want ze zijn lekker zoet. Ondertussen is het alweer een tijdje terug dat ik deze gemaakt heb, om precies te zijn was het 14 februari. Manlief was uit eten zonder mij en zoonlief had een vriendinnetje te eten. Speciaal voor hun had ik deze pannenkoeken gebakken, omdat pannenkoeken haar lievelingseten zijn. Vanwege valentijn nog hartjes ervan gemaakt, je begrijpt in de ogen van een 5-jarige het perfecte avondeten!

Benodigdheden:

4 eieren
150 gram amandelmeel
2 el ahornsiroop
1 tl vanillepoeder
¼ tl bakpoeder
snufje zout
scheutje kokosmelk

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediënten behalve de kokosmelk bij elkaar in een grote kom. Even doormixen en voeg de kokosmelk toe tot het de gewenste dikte heeft. Zelf hou ik van wat dunner beslag zodat de pannenkoeken in de pan wat uitlopen en hierdoor niet heel dik worden.

amandelmeelpannenkoeken

bekijk ook

Comments 2

  1. Linda

    Die 5-jarige dame vergeet dat niet meer, ze vond ze heerlijk en heeft het er nog geregeld over :-) Was een geslaagd diner

    X Lin

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *