Pannenkoekentraktatie van bakbananenmeel

Simone Recepten Laat een reactie achter

Ingrediënten

120 gram bakbananenmeel
3 eieren
300 ml kokosmelk
3 el ahornsiroop
snufje zout
jam naar keuze
blauwe bessen

Bereidingswijze

Meng het bakbananenmeel met het zout. Voeg de eieren toe en roer deze met een garde goed door het meel. Voeg de ahornsiroop toe en daarna scheutje voor scheutje de kokosmelk. Blijf ondertussen goed roeren zodat er geen klontjes komen in het beslag. Verhit een platte pan en vet deze, bak hierin de pannenkoeken tot het beslag op is. Besmeer de pannenkoeken met jam en rol ze op. Snijd in stukken. Prik een stuk pannenkoek en wat blauwe bessen op een stokje en klaar is je traktatie! 2 3

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *