Herfstig ontbijtje

Simone Basisrecept, Recepten Laat een reactie achter

Een favoriete manier van mij om wat meer proteïne binnen te krijgen is dit herfstige ontbijtje. Ondanks dat ik niet goed tegen lactose kan accepteert mijn buik wel yoghurt. Hierin is het lactosegehalte meestal aan de lage kant. Kun je zelf nou niet tegen yoghurt kun je deze vervangen door een zuivelvrije versie. Wil je dan alsnog wat proteïne binnenkrijgen kun je eenvoudig wat plantaardige proteïne erdoor roeren.

Zelf kies ik voor skyr en ook nog een flinke schep proteïne poeder. Zo krijg ik gelijk rond de 50 gram proteïne binnen met dit ontbijtje.

Ingrediënten

300 ml Yoghurt naar keuze
Snufje Kaneel
1/2 Appel
20 gram Walnoten
Eventueel proteïnepoeder naar keuze

Bereidingswijze

Snijd de appel in kleine stukjes. Hak de walnoten wat kleiner. Roer nu alles door elkaar en genieten maar!

 

 

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *