Bietenspread

Simone Recepten Laat een reactie achter

Inmiddels is het alweer heel lang geleden dat ik een recept heb geplaatst. Dit heeft verschillende redenen gehad, waarvan er 1 is dat ik een nieuwe baan erbij heb. Sinds iets meer dan een jaar werk ik bij Holland & Barrett. Daar heb ik al veel nieuwe dingen geleerd. Naast voeding weet ik nu ook wat meer over supplementen dus dat is een fijne combi. Mocht je op zoek zijn naar advies, stuur me dan eens een mailtje! Maar terug naar het recept, makkelijk te maken en een fijne manier om wat groenten aan je eetpatroon toe te voegen.

Ingredienten

250 gram gekookte bietjes

150 gram feta

scheutje olijfolie

snufje dragon

pijnboompitten

Bereidingswijze

Doe de bietjes samen met de feta in een kom. Pureer het geheel met een staafmixer tot het glad en romig is. Voeg naar wens een scheutje olijfolie toe zodat het nog iets smeuïger word. Versier hierna de bietenspread met de dragon en pijnboompitten.

 

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *