Nacho’s met kip en guacamole

Simone Recepten Laat een reactie achter

Dit borrelhapje is eigenlijk ontstaan toen ik op een dag restjes uit de koelkast als avondeten ging eten. Ik had nog wat eigengemaakte guacamole over en een restje kip uit de slowcooker. Toevallig had ik ook nog een zak nacho’s in huis en zo kon ik heerlijk genieten! En zeg nu zelf dit is een fijn borrelhapje voor op een verjaardag. De kip bereid je in de slowcooker zodat je daar weinig omkijken naar hebt. Een grote bak guacamole is gewoon altijd een goed idee op een feestje en een zak nacho’s zet je op je boodschappenlijst ;)

Benodigdheden

Zak nacho’s
Pulled chicken
Guacamole

Bereidingswijze

Verdeel over elke nacho wat kip en schep hier een lepel guacamole op. Zorg dat je niet alles zelf opeet, maar serveer een schaal vol!
1 2 3

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *