Passie voor zalm

Simone Recepten Laat een reactie achter

Inspiratie voor nieuwe recepten haal ik overal vandaan. De combinatie zalm en passievrucht at ik niet lang geleden tijdens een heerlijk avondje uit. Ik gaf er mijn eigen draai aan en dit moet je gewoon proeven!

Ingrediënten

100 gram gerookte zalmblokjes
3 passievruchten
3 el sesamolie
Paar toefjes sesammayonaise
Sesamzaadjes

Bereidingswijze

Snijd de passievruchten door de helft. Lepel de passievruchten uit en meng het vruchtvlees met de sesamolie. Roer er nu de zalmblokjes doorheen. Vul de uitgelepelde passievruchten met het zalm/passievrucht mengsel. Per gevulde passievrucht een  klein toefje sesammayonaise en wat sesamzaadjes om het af te maken. Nu heb je een heerlijk hapje om van te genieten. Per persoon zou ik 3 halve passievruchten aanhouden, dat maakt dit recept voor 2 personen.

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *