Paleo wraps met pulled chicken en guacamole

Simone Recepten 1 Reactie

Eindelijk heb ik dan het complete recept voor jullie uitgewerkt! Eigenlijk is alleen de manier waarop de kip gekruid is nieuw doordat ik alle losse basisrecepten al had gedeeld :) Maar ik vond het wel zo leuk om het totale recept extra uit te lichten want zeg nou zelf zelfs met deze foto’s genomen met mijn telefoon ziet dit er toch zo lekker uit! Als ik de kans zou krijgen at ik dit elke dag.

Benodigdheden

1x recept voor paleo wraps
1x recept voor guacamole
400 gram pulled chicken
2 eetlepels komijn
1 eetlepel oregano
1 eetlepel paprikapoeder
1-2 teentjes knoflook
2 eetlepels limoensap
Olijfolie
Tomaatjes
Komkommer

Bereidingswijze

Pers de teentjes knoflook uit. Meng de kruiden samen met de knoflook en limoensap. Voeg nu naar wens wat olijfolie toe. Roer dit mengsel goed door de pulled chicken heen. Laat even intrekken, bij voorkeur in een schaal in een warme maar niet hete oven. Zet ondertussen de andere ingrediënten klaar. Snijd de tomaatjes en komkommer in stukjes. Nu kun je beginnen met de wraps te vullen. Verdeel een beetje van de pulled chicken over de wraps, daarna wat tomaatjes en komkommer en een flinke schep guacamole. Ga zo door tot alle wraps gevuld zijn. En dan is het genieten!!

1 2

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: FOODBLOGSWAP: Wrap met pulled chicken – Lekker Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *