Verwen Milkshake (zuivelvrij, Paleo)

Simone Recepten Laat een reactie achter

Nu het van dit ontzettend lekkere weer is, had ik zin in een milkshake. En dan niet zomaar een milkshake, maar een extra lekkere verwen milkshake! Je kan deze natuurlijk naar eigen wens maken zoals je wil, maar bij deze even mijn versie:

Ingrediënten

2 bollen chocoladeijs
1 banaan in stukjes ingevroren
Flinke scheut kokosmelk
Ridiculously Good chocolates smaak Cookie dough

Bereidingswijze

Doe de bevroren banaanschijfjes (op 2 na) samen met de kokosmelk in de blender en blend tot er een dikke milkshake ontstaat. Schep eerst 1 bol chocoladeijs in het glas, giet er dan de milkshake over en top af met nog een bol ijs, de 2 schijfjes banaan en de chocolates die je in stukjes hebt gesneden. Serveer met een rietje en lepel :)

1 2 3

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *