Food blog swap: snicker-dadels

Simone Food blog swap, Recepten Laat een reactie achter

Dit weekend heb ik de verjaardag van mijn oudste zoon gevierd. Dit jaar heb ik er voor gekozen om maar 1 taart te maken en daarnaast wat zoete hapjes. Zo had mijn zoon zelf havermoutkoekjes gebakken en koos ik ervoor om aardbeien met chocola en deze snicker-dadels te maken. Ik kwam op dit idee doordat ik deze maand weer meedeed met de food blog swap. Ik mocht rondkijken op gewoon lekker gewoon. Een site vol met gewoon lekker eten en heerlijk echt! Zie hier het originele recept.

Ingredienten

Dadels
pindakaas
pinda’s
chocolade naar keuze

Bereidingswijze

Hak de pinda’s in stukjes. Snijd de dadels open en verwijder de pit. Vul elke dadel met een klein lepeltje pindakaas en strooi hier wat pinda’s over. Leg een bakpapier op de een bord. Smelt de chocola au-bain marie en doop elke dadel even in de gesmolten chocola. Plaats op het bakpapier om uit te laten harden. Serveer wanneer de chocola weer hard is geworden of bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast.12

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *