Mango-room taart

Simone Recepten Laat een reactie achter

Volgens mij beloofde ik het recept voor deze mangoroom taart al heel lang geleden. Pas toen ik bezig was om het recept voor de open appeltaart uit te werken, bedacht ik me dat ik deze ook nog wilde delen. Dus bij deze: wie wat bewaard die heeft nog wat! De foto’s bij dit recept zijn hierdoor ook wat ouder. Het verschil zie je gelijk of niet? Ben je benieuwd naar de andere vullingen voor de bodem klik op een van de foto’s om naar het recept te gaan:

Aardbeientaart

Aardbeientaart

aapeltaart

Open appeltaart

Benodigdheden

1x taartbodem

1x mango room

Bereidingswijze

Maak eerst de mango room en laat deze in de koelkast opstijven. Maak hierna je bodem volgens dit recept. Laat de bodem afkoelen voordat je de taart verder afmaakt. Controleer of de room mooi opgestijfd is en verdeel hem dan over de afgekoelde bodem. Nu is de taart klaar om op gegeten te worden!

21

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *