Basis recept: Mango-room

Simone Recepten Laat een reactie achter

Vandaag een kijkje achter de schermen hoe bij mij de meest lekkere recepten ontstaan. Vandaag deel ik het recept voor mango-room heerlijk fris en fruitig, maar door de kokosmelk toch ook weer een beetje romig :) volg je het nog?

Op een middag hadden de kinderen heel veel zin in ijs en jammer genoeg had ik geen ijsjes meer op voorraad. Gelukkig wel een verpakking mangostukjes in de vriezer en kokosmelk in huis. Daardoor konden we binnen no-time genieten van dit heerlijke mango-ijs.

Nu was het een grote portie en hoewel we allemaal behoorlijke snoepers zijn kregen we niet alles op. Wat over was gebleven had ik per ongeluk in de koelkast gezet in plaats van in de vriezer. Eind van de middag begon ik met koken en kwam ik erachter wat ik had gedaan. Het zag er best lekker uit dus wat doe je dan? Toch maar even proeven :) En het smaakte dus echt erg lekker!

Voor wie geen zin heeft om door te klikken naar het recept voor mango-ijs hier de beschrijving nog een keer:

Benodigdheden:

250 gram bevroren mango stukjes
50-100 ml kokosmelk

Bereidingswijze:

Stop alle ingrediënten in de keukenmachine en laat deze met tussenpozen draaien totdat je een mooie egale massa hebt gekregen. Schep deze in een schaal en laat in de koelkast opstijven. Verwerk nu zoals je graag wil. Als taartvulling of als toetje met lekkere toppings zoals hieronder met pistachenootjes of passievrucht. Wie heeft er nog andere ideeën om de room te gebruiken?3 51

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *