Paleo wraps met vis

Simone Recepten Laat een reactie achter

Sinds ik eenmaal wraps weer heb herontdekt kan ik er geen genoeg van krijgen. Deze keer heb ik een versie met vis voor jullie. De avocadosaus die ik van de week met jullie deelde past hier perfect bij. Sowieso vind ik avocado goed bij wraps passen, maar ja ik ben dan ook echt een grote avocadofan. Volgens mij kan ik avocado’s overal wel bij eten!

Ingrediënten voor 2 personen

1x paleo wraps
200 gram kabeljauw (of andere vis naar keuze)
4 el tacokruiden
100 ml avocadosaus
50 gram rode kool
1 limoen
4 el olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de tacokruiden met de olijfolie en wrijf hier de vis mee in. Pak de vis in bakpapier en plaats in de voorverwarmde oven. Bak in ongeveer 20 min. gaar. Houd hierbij rekening dat elke oven anders is. Check dus tussendoor hoe het gaat.
In de tussentijd kun je de rest van de ingrediënten klaarzetten. Wanneer de vis klaar is kun je de wraps gaan vullen. Begin met een laagje saus, daarop de vis en de rode kool. Maak het af door er nog een extra schep saus overheen te doen. Herhaal dit tot alle wraps gevuld zijn. Snijd de limoen in parten en serveer deze bij de wraps.

Eet smakelijk!

2 3 4

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *