Paleo wraps met kip en taugé

Simone Recepten Laat een reactie achter

Een tijd terug deelde ik al het recept voor de paleo wraps met jullie. Met daarbij de belofte ook wat verschillende variaties ermee te laten zien. Helaas kwam daar even een gebroken pols tussendoor. Nu het steeds beter met mijn pols gaat, ga ik weer vrolijk verder waar ik was gebleven :)

Vandaag deel ik deze variant met kip en taugé. Sinds een tijdje ben ik fan van allerlei kruiden toevoegen aan mijn eten. Bij kip is dragon dus erg lekker! Het liefst kies ik voor verse kruiden, maar soms gebruik ik ook gedroogde kruiden. Voordeel van gedroogde kruiden is dat je ze wat langer kunt bewaren en de smaak word wat meer geconcentreerd zodat je maar een klein beetje nodig hebt.

Ingrediënten voor 2 personen

Stapeltje wraps
200 gram kippendijfilet
Kokosolie of roomboter om in te bakken
100 gram tauge
2 el dragon
dressing naar keuze of simpel wat mayonaise

Bereidingswijze

Bak de kippendijfilet goed gaar en snijd in kleine stukjes. Eventueel kun je ook pulled chicken gebruiken. Meng de kip daarna in een schaal met de taugé, dragon en je dressing naar keuze. Verdeel over elke wrap een beetje van het mengsel. Strooi hierna eventueel nog wat extra dragon over de wraps. Het is zowel lekker om warm of koud te eten!1 2

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *