Wortelsalade

Simone Recepten Laat een reactie achter

Dit bijgerecht had ik laatst ineens bedacht en omdat hij echt superlekker is wilde ik hem toch even delen. Het is eigenlijk geen recept te noemen omdat je alleen 3 ingrediënten door elkaar mengt. Maar vooruit omdat zelf mijn dochter ineens dol was op rauwe wortels deel ik hem toch gewoon. Juist van deze simpele ideeën maken het makkelijk om meer groenten te eten. En vooral om je kinderen meer groenten te laten eten. Wat denk je zouden jou kids dit lusten?

Wat heb je nodig?

1-2 wortels (of zoveel je wilt!)
Handje cashewnoten
1 el (zelfgemaakte) mayonaise

Hoe bereid je het?

Maak de wortels schoon en rasp er kleine sliertjes van. Met een keukenmachine met rasp gaat dit echt heel erg snel! Hak de cashewnoten iets fijner. Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar in een schaal. Eet smakelijk :)

1 2

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *