Frambozen kokos cups

Simone Recepten Laat een reactie achter

Morgen is het alweer Valentijn! Voor mij blijft dat toch altijd weer een bijzondere dag. Niet dat ik iets met het liefdesfeest heb, maar meer omdat ik 5 jaar geleden richting ziekenhuis vertrok voor de bevalling van mijn dochter. Net als toen ligt er nu weer een flink pak sneeuw dus dan voelt het toch weer alsof je terug in de tijd gaat. Maar ieder geval na een tijdje stilte op de site heb ik vandaag weer een nieuw recept voor jullie. Door het gebruik van gedroogde frambozen vond ik dat deze cups best wel door konden als Valentijn-lekkers. Wat denken jullie?

Ingrediënten

1-2 el Gedroogde frambozenpoeder
50 gram Kokosolie
50 gram Santen
1 el Ahornsiroop

Bereidingswijze

Smelt de kokosolie en santen samen op een laag vuurtje. Roer er de ahornsiroop doorheen en haal daarna van het vuur. Voeg nu de frambozenpoeder toe en roer wederom goed door. Giet het mengsel in een bakvorm, je kunt hierbij elke vorm kiezen die je graag zou willen. Zoals je in de foto ziet zal de frambozenpoeder langzaam naar de bodem zakken. Laat de cups volledig uitharden in de koelkast en haal ze daarna uit de vorm. Je kunt de cups heel lang bewaren in de vriezer of deel ze uit aan je geheime Valentijn ❤️1 2

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *