Fruitsmoothie met perzik, framboos en mango

Simone Recepten Laat een reactie achter

Met al het lekkere verse fruit wat nu te koop is had ik wel weer eens zin om een lekkere smoothie met fruit te maken. Natuurlijk is het beter om ook wat groente in je smoothie te verwerken, maar deze keer ging ik voor alleen fruit. Wel gebruikte ik kokosmelk want door het vet wat daarin zit worden de fruitsuikers toch wel iets langzamer opgenomen door je lichaam.

Ingrediënten voor 4 personen

2 perziken
100 gram frambozen
250 gram mango
250 ml kokosmelk
(Eventueel wat water als het te dik is)

Bereidingswijze

Schil de perziken en mango en snijd bijna in stukken. Stop dan alle ingrediënten in de blender en blend tot er een gladde smoothie ontstaat. Vind je de smoothie nog te dik voeg dan wat water toe en blend nogmaals.1 2 3

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *