Pastinaak-Banaan pap

Simone Recepten Laat een reactie achter

Deze winter is deze pap een van de favoriete ontbijtjes van de kinderen. Heerlijk zoet doordat er veel bananen in zitten. Wel zitten er niet zoveel eiwitten in de pap. Dit kun je oplossen door wat collageenpoeder toe te voegen en een topping waar wat eiwitten inzitten zoals hennepzaad of gehakte nootjes. Of je eet er lekker een gekookt eitje bij. De pap is ieder geval behoorlijk vullend en onderstaande hoeveelheid is genoeg voor 5 flinke eters.

Ingrediënten

400 gram pastinaak
4 bananen
100-200 ml kokosmelk
Optioneel: collageenpoeder

Bereidingswijze

Schil de pastinaak en snijd in kleine stukjes. Stoom de pastinaak de avond van te voren gaar en laat deze afkoelen. In de ochtend stop je de pastinaak samen met de bananen in de keukenmachine en laat deze draaien tot een egale massa gevormd is. Voeg nu naar wens veel of een beetje kokosmelk toe. Ligt er net aan hoe dik je het eindresultaat wil hebben. Schep in schaaltjes en versier naar wens. Eet smakelijk!!1 2 3

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *