Bananentaart met chocolade-kokosbodem

Simone Recepten Laat een reactie achter

Wanneer je rijpe bananen hebt liggen die op moeten kun je ze invriezen om er de volgende dag bananenijs van te maken. Wil je echter dezelfde dag nog van iets lekkers smullen kun je ze ook gebruiken om deze taartjes te maken! De overige ingrediënten heb ikzelf eigenlijk altijd standaard wel in huis. Enige voorwaarde is een klein half uurtje de tijd hebben om het in elkaar te draaien en daarna natuurlijk eventjes geduld voordat je hem opeet ;)

Ingrediënten

1x recept voor de bodem
2 bananen
50 gram kokosolie
Snufje vanillepoeder

Bereidingswijze

Maak de bodem volgens dit recept en verdeel deze over 2 kleine bakvormpjes (diameter 9 cm) Plaats in de koelkast om uit te harden. Smelt ondertussen de kokosolie en voeg hier de vanillepoeder en bananen aan toe. Prak het geheel goed door elkaar. Wil je het eindresultaat goed glad hebben gebruik dan de staafmixer. Haal de bodems uit de koelkast, schenk de bananenlaag erop en strijk de bovenkant glad. Plaats het geheel weer in de koelkast om verder uit te harden.
bananentaartbananentaart

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *