Zoete pizza (of dessert pizza)

Simone Recepten Laat een reactie achter

Niet lang geleden liep ik in de supermarkt langs de diepvriespizza’s en verbaasde me over de verschillende smaken pizza’s die ze tegenwoordig verkopen. Tot ik ineens een pizzasmaak met brownies en chocola zag! Dat vond ik nou wel een geniaal idee :) Maar dan in een variant waar ik geen buikpijn van krijg. Bij deze dus een zoete pizza, ik ben benieuwd of hij bij jullie ook zo in de smaak zal vallen als hier. Lijkt het je nu helemaal niets maar mis je wel een lekkere glutenvrije pizza? Klik dan vooral door naar het recept van de beste paleo pizzabodem van Paleofamilie!!!

Ingrediënten

1 pizzabodem (zelf ik heb dus deze gemaakt naar recept van Paleofamilie)
Een laag chocopasta (liefst zelfgemaakt!)
Cacaonibs
Kaneel

Bereidingswijze

Eigenlijk wijst het zich vanzelf. Maak de pizzabodem en laat iets afkoelen. Besmeer met een dikke laag chocopasta en strooi daarna de cacaonibs en kaneel erover.

zoete pizzazoete pizza 2

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *