Asperges met tomaat

Simone Recepten Laat een reactie achter

Bij deze toch nog een gerecht met een beetje een kerstig tintje (en ook nog eens rood en groen). Heerlijk om als bijgerecht te eten tijdens de kerstdagen. Maar ook daarna blijft het een geweldige combinatie die ik zelf graag eet tijdens de lunch. De oven doet het meeste werk zodat je je handen vrij hebt om de rest van de kerstmaaltijd klaar te maken. Zo nu ga ik weer fijn hutten bouwen in de woonkamer en dansen op Maya de bij, tot volgend jaar!

Ingrediënten

200 gram groene asperges
250 gram trostomaten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de asperges en tomaten over de bakplaat. Verdeel wat olie naar keuze en een snufje Keltisch zeezout over de groenten. Bak de groenten voor ongeveer 20 minuten in de oven.

asperges met tomaat

 

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *