Chocolade bananenvla

Simone Recepten 1 Reactie

Deze week is ondertussen een beetje een week geworden met simpele maar daardoor niet minder lekkere recepten. Vaak ga ik er gewoon van uit dat de meeste mensen deze recepten kennen. Maar omdat dit niet het geval is en ze hier in huis regelmatig op tafel verschijnen schrijf ik ze toch maar eens op. Van de week heb ik het recept gedeeld van groene bananenvla. Hier in huis word daar erg van gesmuld, maar ik kan me voorstellen dat genoeg kinderen het door de groene kleur niet gaan proberen. Daarom kun je met een simpele aanpassing de kleur en smaak aanpassen. Vandaar op chocoladedag de chocoladevariant van de bananenvla. Wederom kun je door minder kokosmelk toe te voegen er chocolademousse van maken.

Benodigdheden:

1 avocado
2 bananen
1-2 el cacao
250 ml kokosmelk (of naar wens)

Bereidingswijze:

Stop alle ingrediënten in de blender of keukenmachine. Goed laten draaien tot het lekker glad is. Eventueel kun je het nog even laten opstijven in de koelkast. Het is trouwens het lekkerst als je de ingrediënten van te voren in de koelkast bewaard zodat ze lekker koud worden.

chocoladevla

 

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Chocolade Bananenpap + proteïne variant | Fit en puur | Recepten voor gezonde voeding vaak glutenvrij, lactosevrij en geraffineerde suikervrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *