Bananenkoekjes

Simone Recepten 1 Reactie

Soms heb je van die dagen dat je gewoon trek in lekkere dingen hebt. Vroeger reden we dan snel naar de supermarkt en kochten een pak koekjes om die vervolgens helemaal in 1 keer op te eten. Nu doen we dat eigenlijk bijna niet meer.

Nu betekent het niet dat we nooit meer koekjes eten, maar dat als we zin in koekjes hebben we die zelf gaan maken. Zo gebeurt het dat je op een dag de keuken inloopt en eigenlijk even snel iets in elkaar wil draaien. Dan kun je deze koekjes gaan proberen! Het worden geen knapperige koekjes, maar lekker zoete en zachte koekjes. Vooral kinderen zijn er dol op.

camera 140

Ingrediënten

1 banaan
¾ cup kokosrasp
1 el kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150 graden. Prak de banaan goed fijn en meng met de kokos en kaneel. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Vorm kleine hoopjes van het beslag en druk die plat op het bakpapier. Bak ze 15 min. in de oven tot ze lichtjes bruin zijn. Even afkoelen en smullen maar.

bananenkoekjes

 

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Snelle bananen amandel koekjes 5 or less - Pienskeuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *