Mango-ijs

Simone Recepten Laat een reactie achter

Voor het tijdschrift Houvast had ik deze keer het thema ijsjes gekozen. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om zelf lekker ijs te maken dat ik maar moeilijk kon kiezen welke recepten in het magazine zouden komen! Vandaar vandaag ook een recept op de website.Dit is zo makkelijk en lekker dat moet gewoon gedeeld worden :) Bij dit mango-ijs proef je de echte mangosmaak en dat komt omdat het met lekker veel mango gemaakt word! Als je goed naar onderstaande foto kijkt zie je dat er nog stukjes mango inzitten als je dit niet wilt kun je de keukenmachine wat langer laten draaien.mango-ijs2

Benodigdheden

250 gram bevroren mango stukjes
50-100 ml kokosmelk

Bereidingswijze:

Stop alle ingrediënten in de keukenmachine en laat deze met tussenpozen
draaien totdat je een mooie egale massa hebt gekregen. Verdeel het ijs over schaaltjes en je kunt gelijk genieten! Als je het ijs iets steviger wilt hebben kun je het ook nog even in de vriezer bewaren. Als er over is kun je het ook in de vriezer bewaren, het word dan alleen heel hard en je zal dan als je het wilt eten even van te voren het ijs uit de vriezer moeten halen.mango-ijs3

 

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *