Cheesy tuna

Simone Recepten Laat een reactie achter

Nu ei en ik weer vriendjes zijn maak ik weer wat vaker gerechten met ei. Deze keer een variant met tonijn. Het is super makkelijk om te maken, even wat snij en kluts werk en dan doet de oven de rest.

Ingrediënten

1 paprika
1 ui
4 eieren
2 teentjes knoflook
paar zwarte olijven
paar groene olijven
2 el kappertjes
1 blikje tonijn
1 bol buffel mozzarella
70 gram geraspte pecorino
Scheutje kokosmelk
Zout en peper naar smaak
eventueel rucola als topping

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Neem een grote kom en kluts hier de eieren in los met de kokosmelk. Voeg zout, peper en knoflook toe. Snijd de paprika, ui en olijven in stukjes en voeg deze toe aan het eimengsel. Giet het mengsel over in een pan (die in de oven kan) of ovenschaal. Verdeel hier de tonijn en kappertjes over. Snijd de buffel mozzarella in stukjes en leg deze bovenop. Strooi als laatste de geraspte pecorino over het geheel. Plaats in de voor verwarmde oven voor ongeveer half uur. Houd er rekening mee dat elke oven anders is en de bereidingstijd daarmee ook.

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *