Worteltaart met bakmix van Le Bonbon Franc

Simone Recepten, Reviews Laat een reactie achter

Voor de verjaardag van mijn jongste zoon heb ik het mezelf een keer makkelijk gemaakt. Ik had een aantal bakmixen van Le Bonbon Franc gekregen om uit te proberen. De Willie carrot cake en de Feel good brownies leken me perfect voor een feestje! Bij deze het resultaat van de worteltaart. Ik heb er 1 grote taart van gemaakt, maar je kunt er ook bijvoorbeeld cup cakes van maken. Om het geheel nog feestelijker te maken, heb ik de taart versierd met een witte, zuivelvrije frosting. Binnenkort zal ik dat recept ook delen. Wel 1 spoiler die is niet echt suikervrij (maar voor een keertje mag dat best)

Ingrediënten

1x bakmix Willie Carrot Cake bakmix
3 eieren
2 appels (175 gram)
70 gram palm shortening/ kokosolie of roomboter
limoenrasp
sap van 1/2 limoen
175 gram wortels

Bereidingswijze

Je kunt de bereidingswijze op de verpakking heel goed volgen. Ik deed het zelf op deze manier: Verwarm de oven voor. Was de appels en wortels en snijd in grove stukken. Stop ze in een keukenmachine om kleiner te maken. Voeg hierna de overige ingrediënten toe en mix even goed door elkaar. Bekleed een bakplaat met bakpapier en plaats hier een grote bakring op. Giet het beslag erin en strijk de bovenkant glad. Plaats in de voorverwarmde oven en wacht tot de tijd verstreken is controleer of de taart gaar is. Laat hem hierna goed afkoelen voordat je hem versierd met de frosting.websiteformaat

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *