Avocado saus (zuivelvrij)

Simone Basisrecept, Recepten 1 Reactie

Deze avocado saus heb ik gemaakt voor bij de vistortilla’s die binnenkort online komen. Maar omdat deze saus echt geniaal op zichzelf is en bij vele verschillende gerechten lekker zal smaken, heb ik hem vast voor jullie uitgewerkt! Nadat ik deze saus had gemaakt en hem de eerste keer proefde, kon ik letterlijk bijna niet stoppen met het eten ervan. Gelukkig voor de visite hield ik me in zodat hun ook nog kon proeven. Wees gewaarschuwd dus!

Ingrediënten

1 avocado
1 el korianderblaadjes
sap van 1 limoen
100 ml tartare saus
snufje zout naar smaak
benodigdheden:
staafmixer

Bereidingswijze

Haal het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snijd in kleinere stukjes. Stop deze samen met de overige ingrediënten in een schaal. Pureer met de staafmixer tot een zachte en romige saus. 1

2

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Paleo wraps met vis | Fit en puur | Recepten voor gezonde voeding vaak glutenvrij, lactosevrij en geraffineerde suikervrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *