Ridiculously good chocoladeijs (zuivelvrij/ Paleo)

Simone Recepten Laat een reactie achter

yoghurtijs met kersen

Yoghurtijs met kersen

Gisteren plaatste ik al een recept voor een fris ijsje met kokosyoghurt en kersen. Vandaag een simpele manier om lekker zuivelvrije chocolade-ijs te maken. Door de toevoeging van de chocolates van Ridiculously Good word het ijs nog net iets bijzonderder. Ik heb deze keer gekozen voor de Brilliant Brownie, omdat ik die er perfect bij vond passen! Ik hoop dat je ijsmachine al startklaar staat dan kun je snel aan de slag :)

Ingrediënten

500 ml kokosmelk
2 el ahornsiroop (of meer naar smaak)
50 gram cacao
4 stuks brilliant brownie chocolates van ridiculously good

Bereidingswijze

Mix de kokosmelk, ahornsiroop en cacao goed door elkaar. Zelf gebruik ik hier een staafmixer voor zo word het extra romig. Proef even of je de smaak zoet genoeg vind anders kun je extra ahornsiroop toevoegen. Zet het mengsel in de koelkast om goed koud te laten worden. Volg daarna de aanwijzingen van je ijsmachine om er ijs van te maken. Snijd ondertussen de chocolates in kleine stukjes. Wanneer het ijs klaar is voeg je de chocolates toe en roer deze er nog even goed doorheen. Serveer gelijk!1 2 3

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *