Review Captain Kombucha

Simone Reviews Laat een reactie achter

Enige tijd geleden kreeg ik 4 verschillende smaken van Captain Kombucha om uit te proberen. Bij deze wil ik jullie daar iets meer over vertellen:

Wat is kombucha?

Kombucha is een drankje op basis van thee dat door middel van fermentatie verandert in een bruisend, probiotisch drankje. Captain Kombucha is vrij van conserveringsmiddelen en bevat geen toegevoegde zoetstoffen, geur, kleur of smaakstoffen.

Verschillende gezondheidsvoordelen

Captain Kombucha vertelt dat hun drankje bij draagt aan de natuurlijke detox van je lichaam. Verder verhoogt het je energie en bevat het onder andere verschillende aminozuren en enzymen. Kortom een bruisend en biologisch drankje dat ook nog heerlijk smaakt.

Mijn ervaring met Captain Kombucha

Ik was al een tijdje heel benieuwd hoe Kombucha zou smaken. Dus dit vond ik een mooie kans om het te proberen. Het heeft een lichte prikkel, waarmee het een gezondere variant op frisdrank is. Door de vele verschillende smaken die er zijn is het even uitproberen welke je het lekkerste vind. Of misschien kun je niet kiezen en wissel je ze liever gewoon af. Zelf was ik fan van de gember/citroen smaak. Deze combi doet het bij mij altijd goed. Nu het weer kouder word drink ik ook graag een kopje heet water met citroen en gember erin.

Door het drinken van Kombucha merkte ik dat mijn buik rustiger werd en het leek inderdaad of ik iets meer energie kreeg. Doordat de smaak erg lekker is, zal ik het zeker regelmatig blijven drinken! Gaan jullie het ook proberen? Captain Kombucha is onder andere verkrijgbaar bij AH, Ekoplaza en Marqt.

DSC_0119 DSC_0121 DSC_0122

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *