Mijn favoriete groene smoothie

Simone Recepten 1 Reactie

Deze smoothie is niet alleen mijn favoriet maar ook die van de kinderen. Zodra ik de ingrediënten en de blender tevoorschijn tover klinkt er gejuich :) Op deze manier krijgen ze zelf op de dagen dat er pannenkoeken op het menu staan wat groenten naar binnen! Vaak maak ik er een redelijk dikke smoothie van die ze dan met een lepeltje naar binnen snoepen. Maar soms doe ik er wat extra water bij en kunnen ze uit onderstaande smoothie flesjes drinken. Dat zorgt er altijd voor dat het extra feest is. De kinderen noemen dit trouwens de spierballen-smoothie, na het drinken ervan laten ze altijd even zien dat ze bijvoorbeeld net wat beter kunnen rennen, harder kunnen fietsen of dat het lukt om elkaar op te tillen :D

Ingrediënten

100 gram spinazie
1 avocado
2 bananen
250 ml kokosmelk
Water naar keuze (ligt eraan hoe dik je de smoothie wil hebben)

Bereidingswijze

Stop eerst de kokosmelk en spinazie in de blender en mix tot een glad geheel. Voeg nu de bananen en avocado toe en mix wederom tot het glad is. Nu kun je de smoothie zo laten of er wat water aan toevoegen, net hoe je de smoothie fijn vind. Geniet ervan!1 2

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: 10 voedzame recepten voor ontbijtsmoothies - Eet het beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *