Pannenkoeken met kruidnoten en cacaonibs

Simone Proefhelden, Recepten 1 Reactie

Rond Sinterklaas maken we vele standaardrecepten in Sinterklaas-sfeer. Dit doen we simpelweg door er speculaaskruiden of kruidnoten aan toe te voegen. Morgen plaats ik een verzameling met recepten die gemaakt zijn met kruidnoten erin. Denk aan fudge, cake, kwarktaart etc. Hou de site dus goed in de gaten! Vandaag is het eerst de beurt aan pannenkoeken met kruidnoten én cacaonibs erin. Dubbelfeest :)

Ingrediënten

1x beslag voor bananenpannenkoeken (of ander beslag naar keuze)
2 el cacaonibs
2 handenvol kruidnoten

Bereidingswijze

Maak het pannenkoeken beslag klaar en roer hier de cacaonibs doorheen. Schep een lepel per pannenkoek in de pan. Je kunt er dus meerdere pannenkoeken tegelijk maken. Druk per pannenkoek een aantal kruidnoten in het beslag. Maak de pannenkoeken verder zoals altijd.1 2 3 4

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Het einde van Proefhelden 2016 - Eet het beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *