Kipgehakt met wortel en champignons

Simone Recepten 1 Reactie

Naast alle lekkere appeltaart recepten die de laatste tijd hier langskomen weer even terug naar de gewone dagelijkse maaltijden. Het is mijn bedoeling om toch ook wat meer simpele maar lekkere combinaties met jullie te delen. Onderstaand recept kun je eventueel nog combineren met extra groenten en gebakken bakbanaan of gepofte zoete aardappel.

Ingrediënten

250 gram kipgehakt
200 gram wortels
250 gram champignons
Kokosolie/roomboter om in te bakken
Overige benodigdheden:
Een pan met opstaande rand
Rasp (of keukenmachine)
Kom
Mes
Snijplank

Bereidingswijze

Was de wortels goed en rasp ze daarna, dit gaat heel snel als je een keukenmachine met rasp hebt. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm de pan en smelt wat kokosolie erin. Bak hierin eerst de champignons, daarna het gehakt en voeg als laatste de geraspte wortel toe. Wil je een andere volgorde aanhouden ook geen probleem ;) 1 2

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Gehakt schotel met wortel en zoete aardappel - vegetarische - foodblogswap - Pienskeuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *