Bloemkoolrijst salade

Simone Recepten Laat een reactie achter

Wanneer je bloemkoolrijst maakt kun je dit verwerken in gerechten waar je normaal gesproken rijst gebruikt. Zo krijg je heel makkelijk weer wat extra groenten binnen. Bij deze een idee om de bloemkoolrijst te verwerken. Jullie zullen het deze keer met een foto van mijn telefoon moeten doen, want mijn camera had ik op het moment dat ik deze lunch at niet bij de hand. Als ik eraan denk zal ik volgende keer dat ik weer bloemkoolrijst salade eet, een mooiere foto proberen te maken ;)

Ingrediënten

Portie bloemkoolrijst
Gekookte bietjes
Gerookte zalm
Rode ui
Olijven
Augurken

Dressing:
Olijfolie
Balsamico azijn

Bereidingswijze

Maak de bloemkoolrijst volgens de neutrale variant van dit recept. Snijd de bietjes, augurken en olijven in stukjes en snipper de ui. Meng de ui, augurk en olijven door de bloemkoolrijst. Breng de bietjes op smaak met de dressing en verdeel de zalm erover heen. Het allerlekkerste is het als je alles door elkaar mengt en dan opeet, ziet er voor de foto alleen wat minder smakelijk uit :)
bloemkoolrijst-salade

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *