Radijs salade

Simone Recepten Laat een reactie achter

Over deze salade kan ik eigenlijk niet heel veel vertellen. Op een avond had ik zin om eens uit te proberen hoe een radijsje smaakt nadat je ze hebt gebakken. Ik moet zeggen dat het een soort van mildere smaak word. Heel bijzonder om een keertje uit te proberen. Verder ben ik even in de ban van pijnboompitjes gecombineerd met dragon. Zo maak ik vele gerechten op smaak! Dit was eigenlijk het eerste recept wat ik sinds lange tijd voor de site heb gemaakt. De bietenspread die ik laatst erop zette maakte ik veel later. Soms is de volgorde waarin ik dingen doe een beetje bijzonder haha.

Ingredienten

Radijsjes
2 teentjes knoflook
Pijnboompitten
Dragon

Bereidingswijze

Snijd de radijsjes in fijne plakjes. Pers de knoflookteentjes uit en meng beide ingrediënten door elkaar. Verwarm een pan op middelhoog vuur en bak kort de schijfjes radijs tot ze warm zijn. Laat ze even wat afkoelen en serveer versierd met pijnboompitjes en dragon. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *