Komkommerhapjes

Simone Recepten Laat een reactie achter

Deze hapjes doen het goed op een feestje, maar zijn ook leuk als extra bij de lunch of als voorafje voor het avondeten. Natuurlijk kun je oneindig variëren met de ingrediënten, zelf had ik deze keer gekozen voor onderstaande ingrediënten. Nu 2 van de 3 kinderen op school zitten, en de jongste vaak rond 11 uur een klein dutje doet, heb ik op de dagen dat ik thuis ben de tijd om een feestje van de lunch te maken. Vorige week stonden deze hapjes op het menu en de kinderen waren blij verrast! Onderling werd een beetje geruild want de 1 houdt niet van olijven en de ander eet liever geen zalm, maar uiteindelijk was alles helemaal opgegaan en kwam er al de vraag wanneer eten we ze weer?

Ingrediënten

1 komkommer
cherrytomaatjes
olijven
broccolikiemen of alfalfa
gerookte zalm
leverworst
bloemkooldip

Bereidingswijze

Was de komkommer en snijd hem in plakjes. Versier naar wens hieronder zie je wat verschillende opties:

  • Leverworst komkommer en dan topping
  • Komkommer zalm en dan topping
  • Komkommer bloemkooldip en dan topping

Als topping heb ik deze keer gekozen voor olijf, tomaat en alfalfa

 

01 02 03

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *