Gisteren liet ik jullie al het basisrecept zien van de tomaten uit de oven. Hier had ik kennis mee gemaakt dankzij de food blog swap. Vandaag een ideetje hoe je die tomaten kan verwerken in een recept. Door de geweldige smaak van de tomaten kun je met wat simpele ingrediënten een heerlijke salade maken. Een dressing heb je dan niet eens meer nodig dankzij het sap van de tomaten dat vermengt is met de olijfolie en de kruiden.
Ingrediënten
Gemengde sla
Tomaten uit de oven
Komkommer
Makreel
Mayonaise
Eventueel wat extra verse tijm
Bereidingswijze
Pluis de makreel uit zodat er geen graatjes inzitten. Meng de makreel met de mayonaise. Snijd de komkommer in blokjes of plakjes. Verdeel de sla over je bord en daarover de komkommer. leg de makreel in het midden en de tomaten erom heen. Versier eventueel nog met wat verse tijm en dan lekker smullen.