Bietensmoothie

Simone Recepten Laat een reactie achter

Laatst maakte ik weer eens deze lekkere bietensalade. Terwijl ik daarmee bezig was bedacht ik dat een bietensmoothie ook wel een goed idee zou zijn. Na een blik in de vriezer voor aardbeien kwam ik erachter dat deze helemaal op waren. Wel had ik nog flink wat frambozen liggen. Toch maar even uitproberen of die combinatie ook lekker is. Doordat de frambozen nog bevroren waren deed ik er flink veel kokosmelk bij om het geheel wat minder dik te maken. Waarschijnlijk zal dit met verse frambozen wat minder zijn. Hierom heb ik de hoeveelheid kokosmelk open gehouden. Dit kun je dus naar eigen inzicht aanpassen. Het was de bedoeling dat ik een glaasje van de smoothie voor mijn man zou bewaren, maar de 2 jongsten vonden hem zo lekker dat hij achter elkaar opgedronken werd. De oudste proefde een klein slokje, maar die houdt het liever bij de bietensalade :)

Ingrediënten

100 gram gare bietenstukjes
100 gram frambozen
kokosmelk

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten in de blender tot een romig roze drankje! Wanneer je het nog te dik vind kun je er meer kokosmelk bijvoegen of een flinke scheut water.

bietensmoothie 1 bietensmoothie 2

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *