Roze sapje

Simone Recepten Laat een reactie achter

Zoals je een paar weken geleden hier kon lezen had ik na het drinken van een lekker sapje bij Klup weer helemaal zin om zelf aan de slag te gaan. De combi die ik had gedronken was erg lekker en nu we nog net wat zomerse aardbeien konden kopen ging ik hier als eerste mee aan de slag.

Telkens als de slowjuicer hier in huis tevoorschijn word getoverd is het dringen geblazen wie mama mag helpen! Doordat ze meer proeven en mee eten als ze in de keuken helpen moedig ik dat meestal aan. Tenzij we haast hebben, want kinderen in de keuken staat gelijk aan slowcooking ;)

Bij dit roze sapje hebben ze wel lekker kunnen helpen. Ik zorgde voor pasklare stukken en de kids gooiden ze om beurten in het apparaat. De jongste vond het ook erg interessant maar had meer behoefte aan het opdrinken van het sapje dan daadwerkelijk iets in de juicer te gooien.

roze sapje 1

Ingrediënten

250 gram aardbeien
2 appels
1 kilo rauwe bietjes

Bereidingswijze

Eigenlijk wijst het zich vanzelf, maar vooruit ik schrijf het voor de volledigheid toch nog even op :) Snij de appels en bietjes in stukken die in de slowjuicer passen. Gooi alles in de slowjuicer en drinken maar!

Binnenkort ga ik verder experimenteren en als er een fijne combi uitkomt zal ik hem weer delen. Voor nu moet ik even wachten doordat het apparaat in bruikleen is om druivensap mee te maken. Als dank krijg ik wel 2 volle flessen puur sap dus dat vind ik wel een mooie deal!

roze sapje

roze sapje 2

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *