Tips 2

Simone Tips Laat een reactie achter

Deze keer alleen maar tips van de AH. En nee ik ben niet gesponsord :) Zelf kom ik ongeveer 1 keer per week in de AH en meestal valt me elke keer weer wat nieuws op. Eerste produkt van vandaag had ik ontdekt op vakantie en deze staat op mijn lijstje om zelf na te maken. Bij de AH hier in de buurt hadden ze deze namelijk niet in het assortiment. Het leuke aan deze balletjes vind ik dat ze naast amandelen ook aardamandelen bevatten.

image

Almond-magic te koop bij de AH 120 gram 3,99

Dan een superlekkere zuivelvrije melkchocolade. Deze chocola is met kokosbloesemsuiker gemaakt in plaats van geraffineerde suiker. Daarnaast zit er kokosmelk in om er romige melkchocolade van te maken! Als laatste pluspuntje zitten er nog probiotica in verwerkt. Minpuntje is dat het daardoor wel erg prijzig is, maar wanneer je niet tegen melk kan zijn dit erg fijne ontwikkelingen. Verkrijgbaar in verschillende smaken.

Chocolade

Ombar chocolade 35 gram 2,59

Deze viel me dus laatst op, maar waarschijnlijk verkopen ze dit al heel lang. Mijn favoriete merk kokosmelk :) zonder toevoegingen alleen kokosnoot en water.

Kokosmelk

Aroy-D kokosmelk! AH 250 ml 1,19

Het laatste product van vandaag is pindakaas gemaakt van alleen pinda’s! Zonder andere olie die toegevoegd is om het geheel beter gemengd te houden. Je hebt daardoor wel kans op een olielaagje bovenop de pindakaas maar die roer je er makkelijk doorheen.

Pindakaas

 

Pindakaas AH 350 gram 1,75

 

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *