Slow roasted koffiebonen van Aroma Club

Simone Reviews 1 Reactie

Een tijdje geleden kreeg ik een pakket met 3 soorten koffiebonen van Aroma Club om te proeven. Voor wie mij iets beter kent is dat best gek, want ik drink helemaal geen koffie. Waarom ik dan wel deze ging uitproberen was omdat ik wel sinds kort ijskoffie erg lekker ben gaan vinden. Tot nu toe haalde ik dat af en toe bij een koffietentje, maar dan merkte ik dat ik het te zoet vond. Mijn plan was toen om zelf eens ijskoffie te maken en daar kwamen deze koffiebonen erg goed bij van pas! Vandaag eerst wat meer over de bonen, volgende keer volgt er een recept!

Aroma Club is opgezet door twee broers die een liefde voor koffie hebben. Inmiddels voorzien ze al ruim 2 jaar vele huishoudens van heerlijke koffiebonen. Op basis van verschillende smaakprofielen hebben ze 3 unieke smaken ontwikkeld:

  • Elegant Vesper – Voor de liefhebber van milde en zachte koffie
  • Smooth James – Voor alle soorten koffieliefhebbers, krachtige maar niet te bittere koffie
  • Strong George – Voor de espresso liefhebbers, een heerlijke sterke boon

De koffiebonen komen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië. De beste en bekendste koffielanden van de wereld. De bonen zijn vers gebrand en worden niet gemalen. Dit is om de versheid en de smaakbeleving optimaal te houden. Aroma Club neemt de tijd voor het branden van hun koffiebonen. De heerlijke koffiesmaak word gecreëerd door de zogeheten ‘slow roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald.

Exclusieve kortingscode

Ben je benieuwd naar deze koffiebonen geworden? Bestel ze nu hier met 30% korting! Gebruik de kortingscode Fitenpuur.nl
Voor zakelijk gebruik klik je hier.

DSC_0064 DSC_0066

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Zelf ijskoffie maken | Fit en puur | Recepten voor gezonde voeding vaak glutenvrij, lactosevrij en geraffineerde suikervrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *