Cocktail met waterkefir

Simone Recepten 1 Reactie

Met dit heerlijke weer krijg ik steeds meer zin om met een cocktail op het strand te zitten! Vorig jaar met mijn verjaardag hield ik een cocktailparty en verzon ik samen met mijn vriendin wat heerlijke creaties. Omdat ik graag waterkefir drink kwam iemand met de vraag kun je daar geen cocktail mee verzinnen? Dus bij deze een waterkefircocktail :D
De hoeveelheid whiskey is 2 shotjes, vind je dit nu te heftig kun je het aanpassen aan je eigen favoriete hoeveelheid. Cheers!

Ingrediënten voor 2 cocktails

400 ml Waterkefir
120 ml Whiskey
2 Citroenen
IJs

Bereidingswijze

Snijd de citroen in schijven. Houd er 2 apart voor de versiering en snijd de rest nog kleiner. Meng de waterkefir met de whiskey. Vul 2 glazen met ijs en citroenstukjes en schenk hier het whiskey/waterkefir mengsel bij. Serveer met een vrolijk rietje!

website formaat

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Cocktail met watermeloen | Fit en puur | Recepten voor gezonde voeding vaak glutenvrij, lactosevrij en geraffineerde suikervrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *