Cocktail met watermeloen

Simone cocktails, Recepten Laat een reactie achter

Bij  het cocktail met waterkefir recept vertelde ik al dat ik met feestjes graag een cocktail drink. Het liefst maak ik ze zelf zodat ik de smaak zelf in de hand heb. Deze cocktail met watermeloen ontstond toen ik in gesprek was met iemand met geniale ideeën. Ik vertelde dat je met watermeloen een heerlijk fris drankje kan maken. Je hebt dan alleen maar watermeloen nodig en niks anders. Hij bedacht toen dat met een scheutje rum je ineens een makkelijke en zomerse cocktail hebt. Geniaal toch? Ik hou ervan :)

Natuurlijk deel ik deze ideeën dan ook weer graag met jullie, want simpel, lekker en het ziet er ook nog leuk uit. Wat denk je ga je deze cocktail proberen deze zomer?

Ingrediënten voor 4 cocktails

1 watermeloen
Rum naar smaak
Crushed ijs

Bereidingswijze

Snijd de watermeloen in grove stukken en doe deze in een blender. Voeg zoveel rum toe als je wil en blend tot de watermeloen sap is geworden. Proef of de smaak goed is en voeg eventueel nog wat extra rum toe. Heb je nu een watermeloen waar toch wat pitjes inzaten dan kun je het sap eerst even zeven. Zo zorg je ervoor dat je rietje niet ineens verstopt raakt door een pitje ;D Vul een glas met crushed ijs en giet hier de cocktail overheen. Versier eventueel met een schijfje watermeloen en leuke rietjes.
1

2

3

4

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *