Ridiculously good chocolate popsicles

Simone Recepten 1 Reactie

2

chocolade-ijs uit de ijsmachine

Gisteren zag je al chocolade-ijs wat je met een ijsmachine moet maken. Heb je die nu niet in huis kun je hetzelfde mengsel ook gebruiken om popsicles te maken. Vandaag daarom even een apart bericht voor degene die geen ijsmachine hebben:

Ingrediënten

500 ml kokosmelk
2 el ahornsiroop (of meer naar smaak)
50 gram cacao
4 stuks brilliant brownie chocolates van ridiculously good

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten behalve de chocolates door elkaar. Het makkelijkste is dat als je er een staafmixer bij gebruikt. Schenk het mengsel in je ijsvormpjes en voeg aan elk ijsvormpje enkele stukjes van de ridiculously good chocolates toe. Vries ze voor minstens 4 uur in. 1

2

3

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Cacao coconut popsicles – That Healthy Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *