Review: Paleo voor beginners

Simone Reviews 3 Reacties

Een tijdje geleden kreeg ik het boek Paleo voor beginners van Elke Gunst om er een review van te schrijven. Nu eet ik zelf al enige tijd zoveel mogelijk volgens de Paleo richtlijnen en heb hiervoor het meeste zelf moeten uitzoeken. Wat had het fijn geweest als ik dit boek toen al had kunnen lezen! Elke legt heel helder uit wat Paleo precies inhoud en geeft je genoeg tips om de Paleo levenswijze vol te houden.

Ik heb Elke nu enkele keren ontmoet en tijdens het lezen van het boek kon ik haar fijne warme stem horen. Ze neemt je mee langs de verschillende hoofdstukken. Van wat is Paleo, langs Paleo Mythes, de voedingslijst waarop staat wat wel en niet Paleo is. Je krijgt meer informatie over hoe je jezelf moet voeden in plaats van vullen. Je krijgt tips hoe je het beste kunt beginnen, wat de afkickverschijnselen kunnen zijn en hoe je de Paleo levenswijze vol kunt blijven houden.

Uiteindelijk kon je dan bij de recepten uit die werkelijk om te watertanden zijn :) Lekker gevarieerd en vol smaak. Alleen al als je het doorbladert kun je al zien dat Paleo recepten zeker niet saai zijn! Hieronder enkele foto’s zodat je zelf een indruk kan krijgen. Wil je meer informatie over het boek of bestellen? Klik dan hier.

1 2 3 4 5voorkant

bekijk ook

Comments 3

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *