Salade met asperges en mango

Simone Recepten Laat een reactie achter

Van het weekend had ik onderstaande salade gegeten. Nadat ik er een foto van op Instagram had gezet werd me naar het recept gevraagd. Bij deze plaats ik dus even alle ingrediënten die ik erin had gedaan. Groene asperges kun je prima rauw eten wist je dit al? Vandaar dat deze salade binnen 5 minuten op tafel kan staan :)

Ingrediënten voor 1 persoon

handje rucola
geraspte wortel
1/4 mango in stukjes gesneden
stuks of 10 aspergetips
cashewnootjes in stukjes gehakt
Als dressing simpel olijfolie en wat zout

Bereidingswijze

Voeg simpelweg alle ingrediënten bij elkaar op een bord en eet smakelijk!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *