Garnalencocktail met bleekselderij

Simone Recepten Laat een reactie achter

Nog minder dan twee weken en het is alweer kerst! Hoog tijd voor wat lekkere kerstrecepten :) Vandaag beginnen we eerst met dit voorgerecht. Dankzij de bleekselderij word de standaard garnalencocktail net wat frisser. Doordat je dit gerecht van te voren kan maken is het ideaal tijdens een familiediner, je hoeft niet de hele avond in de keuken te staan en hebt genoeg tijd om mee te kletsen aan tafel.

Ingrediënten voor 2-3 personen

150 gram garnalen
3 stengels bleekselderij + wat blaadjes
1-2 el (Zelfgemaakte) mayonaise
1-2 el Kokosyoghurt
Snufje gedroogde oregano
Eventueel rucola

Bereidingswijze

Meng de kokosyoghurt en mayonaise samen met de oregano door elkaar. Wil je lekker veel saus gebruik dan 2 el van elk, anders is 1 el voldoende. Snijd de bleekselderij stengels in dunne plakjes en de blaadjes fijn. Meng nu in een schaal de garnalen, bleekselderijplakjes en de saus door elkaar. Laat in de koelkast de smaken goed intrekken.1 23

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *