Review: Easy Peasy Family

Simone Proefhelden, Reviews Laat een reactie achter

Een aantal weken geleden kon je al lezen over het laatste boek in de Easy Peasy reeks: Easy Peasy lunchbox. Doordat ik ervan hou om alles net een beetje anders te doen dan hoort, volgt vandaag een review over het tweede boek. Als laatst zal ik ook nog een review schrijven over het eerste boek zodat de serie helemaal compleet is ;)

Wat kun je van het boek verwachten

Het boek bestaat uit 3 delen. In deel 1 word de Easy Peasy filosofie beschreven. Hierin lees je bijvoorbeeld waarom voeding zo belangrijk is en geven ze je 7 ‘regels’ waarmee je een houvast krijgt voor gezond eetgedrag. Daarnaast lees je wat meer over het omgaan met uitzonderingen en hoe kinderen in de verschillende leeftijdsfases met eten omgaan.

Na de theorie is het tijd om de keuken in te duiken met deel 2. Dat gaat zeker lukken met de meer dan 100 recepten. De recepten staan ingedeeld in thuis, familie en vrienden, school en vriendjes, sport en spel en als laatste onderweg en op vakantie. Elke hoofdstuk geeft je ook weer specifieke tips en trucs die in het thema passen. In het hoofdstuk thuis vind je bijvoorbeeld een antwoord op de vraag: wat als mijn partner niet meedoet? Of hoe betrek ik mijn kind bij het kopen en koken?

In het derde deel vind je tot slot nog een how-to guide. Hier vind je nog wat extra praktische tips zodat je echt aan de slag kan gaan. Zo vind je voorbeelden van:

  • hoe een 10-uurtje, lunch of drinkbeker (in)vult.
  • hoe je een smoothie voedzaam maakt
  • hoe je ingrediënten makkelijk kunt vervangen

Daarnaast krijg je ook nog een aantal budgettips, altijd handig of niet? Hieronder zie je nog een foto van de inhoud en kaft. Wil je nog meer informatie over het boek of wil je gelijk bestellen? Klik dan hier.

easy-peasy-family inhoud

Disclaimer: Dit boek heb ik niet gekregen en ook krijg ik geen geld om erover te schrijven. Ik vertel er puur uit enthousiasme over!
Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *