Receptenruil: wortelwraps

Simone Recepten, Receptenruil 3 Reacties

receptenruil
Deze maand doe ik wederom mee met de receptenruil. Hierbij kies je een recept van een toegewezen website en iemand anders kiest iets van jouw website. Ik mocht deze keer neuzen bij groentje gezond. Op groentje gezond blogt Anouk over haar zoektocht naar gezonde producten. Ook plaatst ze verschillende recepten waar mijn oog gelijk viel op de wortelwraps! Die moest ik gewoon een keer uitproberen. Ze zijn wel met ei dus ik heb het testteam in huis laten proeven :) Het originele recept vind je hier en hieronder vind je mijn variant:

Ingrediënten

200 gram wortels
3 eieren
4 el chufameel (of een andere meel naar keuze)
4 el kokosmelk (kan iets meer of minder zijn)
Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Rasp de wortels eerst fijn. Meng daarna alle ingrediënten in een keukenmachine tot een redelijk glad beslag. Verwarm een koekenpan op lauwwarm vuur en smelt hier wat kokosolie in. Schep een grote lepel beslag in de pan en laat deze goed uitlopen. Wanneer de bovenkant gestold is kun je de wrap voorzichtig omdraaien. Zijn beide kanten gaar dan is de wrap klaar. Herhaal het proces tot het beslag op is. Ik haalde 4 niet al te grote wraps uit het beslag.1 2

Uitslag van het testteam:

Deze keer bestond het testteam uit mijn man en de jongste (2 jaar) Mijn man vond de wrap lekker, maar erg vullend na 1 wrap had hij genoeg. De jongste had een losse wrap met wat stukjes avocado ernaast en hij smulde ervan tot het op was. De volgende dag aten ze rest op. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eerder geplaatst in de receptenruil (klik op de foto om naar het recept te gaan):

4

Paleo snickers

5

Köfte gehaktballen

Wie deden er nog meer mee?

Anouk van Groentje Gezond
Eva van Peachy Paleo
Lisette van Kiwi enzo
Mirjam van Eat.Pure.Love (Maakte iets van mij spannend!)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Comments 3

  1. Pingback: 10x gezonde lunchtrommel recepten voor kinderen - Eet het beter

  2. Pingback: Receptenruil: Zalmburgers van Kiwi&Zo - Groentje Gezond

  3. Pingback: Wortelwraps - ChufaFactory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *