Een dag op pad… De Nieuwe Graanschuur

Simone Een dag op pad... Laat een reactie achter

Vorige week donderdag was ik weer een dagje in Amersfoort. Deze keer gezellig met Marinka van EetPaleo en Marjolein van Oerspronkelijk. Natuurlijk ging ik weer even eten bij SEM en chocolade kopen bij Sweet sisters! Dankzij Marjolein heb ik er nog een nieuw fijn adres bij namelijk De nieuwe graanschuur. Naast een heleboel biologische producten hebben ze daar ook een groot rek vol biologische kruiden en specerijen van het blauwe huis. Je kunt hier je eigen potjes mee naar toe nemen om te vullen met de heerlijke kruiden. Dat scheelt dan weer een heleboel plastic afval! Naast losse kruiden en specerijen hebben ze ook diverse mixen die geen gekke ingrediënten bevatten! Zo heb ik speculaaskruiden, nasi-kruiden, harissa-kruiden en piripiri-kruiden meegenomen. Normaal maak ik altijd mijn eigen mengsels, maar dit vond ik wel heel erg makkelijk. Naast de mixen heb ik ook nog kaneelstukjes meegenomen dit zijn kaneelstokjes in stukjes :) Wat je nog meer op de onderste foto ziet is ossenwit van grasgevoerde runderen, dit wilde ik al een tijdje uitproberen.

1 2 3 gekocht

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *