Salad in a jar – kip met bacon

Simone Recepten 1 Reactie

Wanneer je een salade meeneemt naar je werk of studie is onderstaande manier erg ideaal. De sla en toppings blijven dan namelijk nog lekker fris en of knapperig. Onderstaande salade maken we vaak de dag nadat we een hele kip hebben gegeten. Ik zorg dan dat er altijd wat kip over blijft om een heerlijke lunch mee te maken. Kun je nog wat meer salade-inspiratie gebruiken? Volgende week plaats ik nog 2 lekkere combinaties! Een bereidingswijze is eigenlijk een beetje overbodig stop gewoon de ingrediënten stuk voor stuk in een fijn formaat “jar”. Deksel erop en meenemen maar :)

Ingrediënten (van beneden naar boven)

  • Dressing van mosterd met zelfgemaakte mayonaise
  • Stukjes kip
  • Cherrytomaatjes
  • Taugé
  • Sla
  • Rucola
  • 1/2 Avocado
  • Bacon (gebakken en daarna in stukjes gesneden)
  • Pijnboompitjes

kip-bacon 1 kip-bacon 2 kip-bacon 3

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Handige meeneemlunches | Paleo.be bibliotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *