Bounty bites

Simone Recepten 1 Reactie

Wanneer ik veel zin heb in iets lekkers maar geen zin heb om naar de winkel te moeten maak ik deze bounty bites. De ingrediënten hiervoor heb ik over het algemeen namelijk wel in huis. Mocht de chocola toevallig op zijn maak ik deze zelf via dit recept. De chocola zal dan wel wat sneller smelten, maar omdat ik de bites in de koelkast bewaar merk je daar weinig van. Dit recept is trouwens ook ideaal voor kleine helpers. Wegen, mengen en dan tijdens het wachten de restjes uit de schaal likken!

Ingrediënten

170 gram kokosrasp
185 gram kokosolie
25 gram ahornsiroop
Snufje vanillepoeder
Pure chocolade

Bereidingswijze

Bekleed een bakblik met bakpapier. Smelt de kokosolie en roer hier de ahornsiroop, vanillepoeder en kokosrasp doorheen. Giet het mengsel in het beklede bakblik en laat in de diepvries uitharden. Smelt de chocolade en verdeel deze dan over de kokoslaag. Laat het uitharden in de koelkast en snij hierna blokjes van het geheel. Bewaar (als het je lukt) in de koelkast.

bounty 2 bounty 3

bekijk ook

Comments 1

  1. Pingback: Chocolade kokos taartbodem (no-bake) | Fit en puur | Recepten voor gezonde voeding vaak glutenvrij, lactosevrij en geraffineerde suikervrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *